Megjelent a Big Day Esküvő Magazin 2017/02. száma. A „Modern esküvő retro köntösben” című cikke visszarepít minket a ’70-es évek világába, melyben a Réthy Fashion ruhái is megjelentek.

Volt idő mikor elképzelni sem lehetett azt, hogy egy Hölgy farmeranyagból készült ruhában menjen férjhez vagy jelenjen meg egy esküvőn. Szerencsére ma ez már másképp van!

A cikk így mesél egy retro hangulatú esküvőről, különleges menyasszonyi ruháinkról:

Big Day Esküvő Magazinban a Réthy Fashion ruháiBig Day Esküvő Magazinban a Réthy Fashion ruhái„Ha eddig azt hitted, hogy kedvenc farmerod nem lehet veled a nagy napon, akkor óriásit tévedtél! Kétségtelen, hogy a ’70-es évek farmer láza idén újra hódít, és megannyi év után ismét képes egy-egy újabb arcát mutatni. A Réthy Fashion egyedi farmerruhája a fehér fodroktól válik lazán romantikussá, így bármikor megállja a helyét egy múltidéző, vagány esküvőn!”

„Most egy retro hangulatú, hetvenes éveket idéző esküvőre invitáltuk, ahol a farmer, a színek, és a lazaság játszották a főszerepet. … Ha te is a rendhagyó menyasszonyok táborát erősítenéd, bátran nyúlhatsz az esküvőkön koránt sem megszokott anyagokból, szabásvonalakból, és színekből készült ruhákhoz.”

Ha kíváncsi vagy az egész cikkre, keresd a Magazint!

Köszönjük Big Day Esküvő Magazin!

 

Képek, idézetek: Big Day Esküvő Magazin 2017/02. száma
Fotó: Semsei Eszter, Semsei Photography
Modell: Styaszni Dorina