Impresszum

Impresszum - Réthy FashionA honlap tulajdonosa/üzemeltetője:

Név: Réti Éva e.v.
Székhely és levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csáklya u. 12.
Adószám: 69323380-1-33               Nyilvántartási szám: 53017811
Statisztikai számjel: 69323380-4771-231-13
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11742252-25546516

IBAN-szám: HU24117422522554651600000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Képviseletre jogosult: Réti Éva

Elérhetőség: Ügyfeleinkkel és érdeklődőinkkel elsősorban e-mailen keresztül tartjuk a kapcsolatot. Telefonon nem vagyunk folyamatosan elérhetőek.
Telefon: +36/30/9841456
E-mail: info {kukac} rethy-fashion {pont} com
Internet: www.rethy-fashion.com

A weboldal tárhelyszolgáltatója a RealGen Kft. (Levelezési cím: 8412 Veszprém Pf. 13., e-mail: [email protected])

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Réti Éva e.v. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Réti Éva e.v. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Réti Éva e.v. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Réti Éva e.v. jogosult.

A honlapon megjelent szövegek, képek oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal ingyenesen felhasználhatók, idézhetők, azonban meg kell nevezni a szerzőt, és forrásként a rethy-fashion.com címet.

Ezalól kivétel az a cikk,  melynek forrása a Magyar Távirati Iroda Zrt. (Forrás: rethy-fashion/mti jelöléssel). Ezeket tilos akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni, vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A Réti Éva e.v. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Réti Éva e.v. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Réti Éva e.v. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Réti Éva e.v. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Réti Éva e.v. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Réti Éva e.v. kifejezetten kizárja.

A Réti Éva e.v. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Réti Éva e.v. weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A Réti Éva e.v. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.