Impresszum

Impresszum - Réthy FashionA honlap tulajdonosa/üzemeltetője:

Név: Réthy Fashion Kft.
Székhely és levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csáklya u. 12.
Adószám: 23954450-2-13               Közösségi adószáma: HU23954450
Cégjegyzékszáma: 13-09-157113
Kamarai nyilvántartási száma: PE23954450 (Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara)
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11742252-20073424
IBAN-szám: HU56117422522007342400000000
SWIFT-kód: OTPV-HU-HB
Képviseletre jogosult: Réti Éva és Ambrózyné Papp Ildikó

Elérhetőség: Ügyfeleinkkel és érdeklődőinkkel elsősorban e-mailen keresztül tartjuk a kapcsolatot. Telefonon nem vagyunk folyamatosan elérhetőek.
Telefon: +36/30/9841456
E-mail: info {kukac} rethy-fashion {pont} com
Internet: www.rethy-fashion.com

A weboldal tárhelyszolgáltatója a RealGen Kft. (Levelezési cím: 8412 Veszprém Pf. 13., e-mail: [email protected])

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Réthy Fashion Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Réthy Fashion Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Réthy Fashion Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Réthy Fashion Kft. jogosult.

A Réthy Fashion logó és a Réthy Fashion márkanév a Réthy Fashion Kft. kereskedelmi védjegye.

A honlapon megjelent szövegek, képek oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal ingyenesen felhasználhatók, idézhetők, azonban meg kell nevezni a szerzőt, és forrásként a rethy-fashion.com címet.

Ezalól kivétel az a cikk,  melynek forrása a Magyar Távirati Iroda Zrt. (Forrás: rethy-fashion/mti jelöléssel). Ezeket tilos akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni, vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A Réthy Fashion Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Réthy Fashion Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Réthy Fashion Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Réthy Fashion Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Réthy Fashion Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Réthy Fashion Kft. kifejezetten kizárja.

A Réthy Fashion Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Réthy Fashion Kft. weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A Réthy Fashion Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘AW-787391098’);