Little Blue Dress

Little Blue Dress | Együttműködéseink - Rethy Fashion

Egy olyan oldal, ahol kreatív ötleteket, gyakorlati tanácsokat adunk az élet különböző területein, hogyan lehet újrahasznosítani, tudatosabban élni.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUHqz2rvvyUARqBzpqdskcTkGhH7lYkQ5Várjuk kérdéseiteket, tanácsaitokat, észrevételeiteket, ötleteiteket. Tanuljunk együtt ezt az újfajta gondolkodást!

Köszönöm!

Réti Éva
a Réthy Fashion designere

 

A Little Blue Dress facebook-oldalon, a Réthy Fashion Youtube-csatornánk Újrahasznosítási tippek lejátszási listán folyamatosan újrahasznosítási ötleteket adunk közre. Nézzétek, olvassátok, iratkozzatok fel!

 

 

Little logo | Együttműködéseink - Rethy Fashion  bio-öko-átalakítás

Jeans is the new little black dress – A farmer az új kis fekete

Mi nem hiányozhat egy nő ruhatárából? A mindennel jól kombinálható kis fekete ruha – így szólt Chanel jelmondata. 2015-ben a kis fekete mellé mindenképpen kell egy farmer is a ruhatáradba!

Egy olyan világot élünk, melyben nagyon fontos az, hogy mit mutatunk magunkból. Egyrészt jobban érezzük magunkat a sok-sok pozitív visszajelzésből, másrészt – valljuk be őszintén – jó érzés megmutatni magunkat a barátainknak, szeretteinknek egy kicsit másképp, tündökölve, kilépve a mindennapok szürkeségéből!

Közös projektünkben megmutatjuk Neked, hogy mennyire divatos is a környezettudatos öltözködés.

Adott egy divattervező, Réti Éva, aki újrahasznosított farmerből készít mesés, egyedi ruhákat – Réthy Fashion márka alatt. A megjelenés harmonizálásával Fürjes Orsi, az ArcSzíntér tulajdonosa felel, aki az egészségtudatos nők biosminkese. A Little Blue Dress átalakításodat Eisenberger Ági, a Fotolla fényképésze örökíti meg, aki garantáltan megmutatja a fényképeken a legnőiesebb oldalad. Segítünk felépíteni új ruhatáradat, és megmutatjuk, hogy a bio és az öko mennyire egyedi, igényes és elegáns.

Fürjes Orsi, Réti Éva, Eisenberger Ági | Együttműködéseink - Rethy FashionFürjes Orsi, Réti Éva, Eisenberger Ági – a legjobb öko-bio átalakítós csapat!

Miben tudunk segíteni?

– Szeretnél egy lélegzetelállító fotósorozatot?
– Szeretnél tudatosabban élni, sminkelni, öltözködni?
– Szeretnéd felépíteni ruhatáradat lépésről-lépésre?
– Szeretnél megtanulni sminkelni?

Együttműködéseink - Rethy Fashion   Little2 | Együttműködéseink - Rethy Fashion   Little3 | Együttműködéseink - Rethy Fashion   Little4 | Együttműködéseink - Rethy Fashion

Keress minket bátran, segítünk megmutatni a világnak a benned rejlő, tudatosan ápolt szépséget!

Réti Éva
Telefon: +36/30/9841456

 Együttműködéseink - Rethy Fashion Együttműködéseink - Rethy Fashion   Együttműködéseink - Rethy Fashion   Együttműködéseink - Rethy Fashion