Termékeink

Vásárlási lehetőségek

Termékeinket megvásárolhatod bemutatótermünkben, webáruházunkban, mintaboltunkban, meghirdetett vásárokon, vagy közvetlen tőlünk megrendelheted. Honlapunkon, facebook-oldalunkon termékeink egyrészét megtekintheted.

Az árak tájékoztató jellegű, ajánlott fogyasztói árak, céges és külföldi megrendelőinket, viszonteladó partnereinket kedvezményes, egyedi ajánlatokkal várjuk.

Kérdésed van, vagy szeretnél rendelni, keress minket az info@rethy-fashion.com e-mail címen, vagy lépj velünk kapcsolatba honlapunkon keresztül.

 

Bemutatótermünk

Szigetszentmiklóson, Bercsényi utca 14. sz. alatti újrahasznosítási központunk bemutatótermében K-P 11-18 óra között lehet nézelődni, vásárolni, megrendelni, érdeklődni. Egyéb időpontban is, bejelentkezésre a +36(30)9841456 telefonszámon.
Várunk Benneteket szeretettel!

 

Mintaboltunk

Réthy-találkozási hely Budapesten, a Józsa Judit Galériában
Személyesen találkozhattok velünk – előzetes bejelentkezés alapján – a Budapest, V. ker. Városház u. 1. szám alatt, a Józsa Judit Galériában. Bejelentkezés a +36(30)9841456 telefonszámon!
Várunk Benneteket szeretettel!

Termékeink - Rethy Fashion

Partnerüzleteink

Farmergyűjtés

Farmerátvételi pontjainkon, egyéb meghirdetett rendezvényeken, vásárokon leadott farmerekért Réthy Fashion kupon jár, mely max. 30 % kedvezményre jogosít.

Farmerátvételi pontok és feltételek, kupon beváltási feltételek: olvasd el itt!

Partneri kedvezmények, együttműködések

  • „Kedvezmények Utcája” program a Telekom Csoport munkatársai részére – Keresd ajánlatunkat a Kedvezmények Utcáján!

Webáruházunkban az alábbi kategóriákban nézelődhetsz, rendelhetsz termékeket:

Női ruhák

Gyerekruhák

Férfi ruhák

Kiegészítők

A vásárlás menetéről, az általános szerződési feltételekről részletes információt az ÁSZF menüben találsz.

Kellemes vásárlást kívánunk!

A már nem használt, megunt farmert összegyűjtjük, tisztítjuk, és újra felhasználjuk. A kidobott farmerok anyagának több mint 90%-a még ép, használható, de egyben a régi funkcióját már nem tudja betölteni. A környezettudatos anyaghasználattal, a farmer újszerű megközelítési módjával egy új lehetőséget szeretnénk megteremteni.

Célunk: növelni a környezetvédelem iránt elkötelezett felhasználók körét. Szeretnénk segíteni azoknak, akik az öltözködés terén is tudatosabb vásárlásra törekszenek és szeretnénk megmutatni azoknak a vásárlóknak, akik jelenleg nem tartják fontosnak a környezetük minőségét, hogy ezt figyelembe véve is lehet szép, egyedi, megfizethető módon öltözködni.

Réti Éva tervező így mesél a ruhakészítés rejtelmeiről:

Éva | Termékeink - Rethy Fashion„Az összegyűjtött farmerokat válogatom szín és minőség szerint. Az új termékek összeállításánál fontosnak tartom, hogy az új ruha egyedi legyen és divatos. Nem látszódhat a készterméken, hogy használt anyagból van elkészítve. Az újrahasznosításban nagyon fontosnak tartom, hogy a fogyasztóknak olyan újrahasznosított termékeket kell előállítani, melyen nem látszik, hogy már kidobott anyagot használtak fel.

Az elkészített termékek közül nem készül soha két teljesen azonos, ez a felhasznált anyag jellegéből adódik (pl.: nem tud ugyanolyan mértékben egyformán kopni két farmer). Tudom hasonlóra készíteni, de pontosan a képeken található termékek másolatát nem. Minden egyes terméknél átgondolom, hogy az összedolgozott különböző ruhákból kikerülő anyagok milyen hatással lesznek egymásra, akár megjelenésben, akár minőségben. Mikor kiválasztásra kerül egy ruha, és a színre az van írva hogy világoskék, akkor a késztermék nagyban fog hasonlítani a képen lévőhöz, de pontosan ugyanolyan nem lesz és nem is lehet. Amit tudok garantálni, hogy ha pl. világoskék lett kiválasztva, akkor a ruha világoskék hatású lesz.”

ENIKŐ kollekció

Réthy Fashion - ENIKŐ kollekcióSajtos Enikő is FarmerAngyalunk! Enikőnek segítségre van szüksége. Születésétől fogva mozgáskorlátozott. Epilepsziája miatt nem tud elhelyezkedni, pedig egy csodálatos, életvidám személyiség. Anyukájával már kiskora óta sokat hímzett otthon és a későbbiekben ilyen iskolában tanult. Mi nagyon szeretnénk Neki segíteni! Ezért az Enikő kollekció darabjait ajánljuk számotokra!

A Réthy Fashion farmertáskáinkat díszítjük az Enikő által hímzett kis csodákkal. Ezeket a díszítéseket, ezeket a gyönyörű keresztszemes hímzéseket Enikő kézzel egyedileg készíti, ennek 1.000 Ft-os árát teljes egészében Ő kapja meg. Ezen felül mi – a Réthy Fashion – is támogatjuk minden eladott darab árából további 10 %-kal.

Létrehoztunk egy facebook-csoportot, melyben Enikő munkáit láthatjátok. Itt találjátok azokat a termékeket, hímzéseket, mely közül tudtok választani. Ha valamelyik motívum tetszik és szeretnétek bármely termékünkre, akkor írjatok. Az Enikő kollekció termék ára: a Réthy Fashion termék ára + 1.000 Ft a kézi hímzett díszítés.

Réthy Fashion - ENIKŐ kollekcióHa ENIKŐ kollekciót vásároltok, Enikőnek lesz munkája, életcélja, ezzel is segítve mindennapjait!

Köszönjük!Réthy Fashion - ENIKŐ kollekció

Női méretek

Gyerek méretek

Férfi méretek