Vásárlási lehetőségek

Termékeinket megvásárolhatod bemutatótermünkben, webáruházunkban, mintaboltunkban, meghirdetett vásárokon, vagy közvetlen tőlünk megrendelheted. Honlapunkon, facebook-oldalunkon termékeink egyrészét megtekintheted.

Az árak tájékoztató jellegű, ajánlott fogyasztói árak, céges és külföldi megrendelőinket, viszonteladó partnereinket kedvezményes, egyedi ajánlatokkal várjuk.

Kérdésed van, vagy szeretnél rendelni, keress minket az info (at) rethy-fashion.com e-mail címen, vagy lépj velünk kapcsolatba honlapunkon keresztül.

 

Bemutatótermünk

Szigetszentmiklóson, Bercsényi utca 14. sz. alatti újrahasznosítási központunk bemutatótermében K-P 11-18 óra között lehet nézelődni, vásárolni, megrendelni, érdeklődni. Egyéb időpontban is, bejelentkezésre a +36(30)9841456 telefonszámon.
Várunk Benneteket szeretettel!

 

Mintaboltunk

Réthy-találkozási hely Budapesten, a Józsa Judit Galériában
Személyesen találkozhattok velünk – előzetes bejelentkezés alapján – a Budapest, V. ker. Városház u. 1. szám alatt, a Józsa Judit Galériában. Bejelentkezés a +36(30)9841456 telefonszámon!
Várunk Benneteket szeretettel!

Termékeink - Rethy Fashion

Farmergyűjtés

Farmerátvételi pontjainkon, egyéb meghirdetett rendezvényeken, vásárokon leadott farmerekért Réthy Fashion kupon jár, mely max. 30 % kedvezményre jogosít.

Farmerátvételi pontok és feltételek, kupon beváltási feltételek: olvasd el itt!

Partneri kedvezmények, együttműködések

  • „Kedvezmények Utcája” program a Telekom Csoport munkatársai részére – Keresd ajánlatunkat a Kedvezmények Utcáján!

Webáruházunkban az alábbi kategóriákban nézelődhetsz, rendelhetsz termékeket:

Termékeink (különböző rendezési lehetőséggel):

Női ruhák
Gyerekruhák
Férfi ruhák
Kiegészítők
Ajándékcsomagok
Minden Termék

A vásárlás menetéről, az általános szerződési feltételekről részletes információt az ÁSZF menüben találsz.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Ruhakészítés tájékoztató

A már nem használt, megunt farmert összegyűjtjük, tisztítjuk, és újra felhasználjuk. A kidobott farmerok anyagának több mint 90%-a még ép, használható, de egyben a régi funkcióját már nem tudja betölteni. A környezettudatos anyaghasználattal, a farmer újszerű megközelítési módjával egy új lehetőséget szeretnénk megteremteni.

Célunk: növelni a környezetvédelem iránt elkötelezett felhasználók körét. Szeretnénk segíteni azoknak, akik az öltözködés terén is tudatosabb vásárlásra törekszenek és szeretnénk megmutatni azoknak a vásárlóknak, akik jelenleg nem tartják fontosnak a környezetük minőségét, hogy ezt figyelembe véve is lehet szép, egyedi, megfizethető módon öltözködni.

Réti Éva tervező így mesél a ruhakészítés rejtelmeiről:

Éva | Termékeink - Rethy Fashion„Az összegyűjtött farmerokat válogatom szín és minőség szerint. Az új termékek összeállításánál fontosnak tartom, hogy az új ruha egyedi legyen és divatos. Nem látszódhat a készterméken, hogy használt anyagból van elkészítve. Az újrahasznosításban nagyon fontosnak tartom, hogy a fogyasztóknak olyan újrahasznosított termékeket kell előállítani, melyen nem látszik, hogy már kidobott anyagot használtak fel.

Az elkészített termékek közül nem készül soha két teljesen azonos, ez a felhasznált anyag jellegéből adódik (pl.: nem tud ugyanolyan mértékben egyformán kopni két farmer). Tudom hasonlóra készíteni, de pontosan a képeken található termékek másolatát nem. Minden egyes terméknél átgondolom, hogy az összedolgozott különböző ruhákból kikerülő anyagok milyen hatással lesznek egymásra, akár megjelenésben, akár minőségben. Mikor kiválasztásra kerül egy ruha, és a színre az van írva hogy világoskék, akkor a késztermék nagyban fog hasonlítani a képen lévőhöz, de pontosan ugyanolyan nem lesz és nem is lehet. Amit tudok garantálni, hogy ha pl. világoskék lett kiválasztva, akkor a ruha világoskék hatású lesz.”

Különleges termékeink

ENIKŐ kollekció

Réthy Fashion - ENIKŐ kollekcióSajtos Enikő is FarmerAngyalunk! Enikőnek segítségre van szüksége. Születésétől fogva mozgáskorlátozott. Epilepsziája miatt nem tud elhelyezkedni, pedig egy csodálatos, életvidám személyiség. Anyukájával már kiskora óta sokat hímzett otthon és a későbbiekben ilyen iskolában tanult. Mi nagyon szeretnénk Neki segíteni! Ezért az Enikő kollekció darabjait ajánljuk számotokra!

A Réthy Fashion farmertáskáinkat díszítjük az Enikő által hímzett kis csodákkal. Ezeket a díszítéseket, ezeket a gyönyörű keresztszemes hímzéseket Enikő kézzel egyedileg készíti, ennek 1.000 Ft-os árát teljes egészében Ő kapja meg. Ezen felül mi – a Réthy Fashion – is támogatjuk minden eladott darab árából további 10 %-kal.

Létrehoztunk egy facebook-csoportot, melyben Enikő munkáit láthatjátok. Itt találjátok azokat a termékeket, hímzéseket, mely közül tudtok választani. Ha valamelyik motívum tetszik és szeretnétek bármely termékünkre, akkor írjatok. Az Enikő kollekció termék ára: a Réthy Fashion termék ára + 1.000 Ft a kézi hímzett díszítés.

Réthy Fashion - ENIKŐ kollekcióHa ENIKŐ kollekciót vásároltok, Enikőnek lesz munkája, életcélja, ezzel is segítve mindennapjait!

Köszönjük!Réthy Fashion - ENIKŐ kollekció

Mérettáblázatok

Női méretek
Termékeink - Rethy Fashion

Gyerek méretek

Gyerek mérettáblázat | Termékeink - Rethy Fashion

Férfi méretek

FF merettablazat | Termékeink - Rethy Fashion