Ingyenes Karbonlábnyom Kalkulátor

A Réthy Fashion Kft. is ezzel a kalkulátorral határozta meg a saját karbonlábnyomát és kezdeményezte a saját tevékenységével járó üvegházhatású gázok kibocsátásának ellentételezését.

Minden partnerünknek és érdeklődőnknek bátran ajánljuk, hogy ők is tehessenek a fenntarthatósággal kapcsolatban.

Válassza ki a nyelvet, az országot / területet ahol él és folytatja a tevékenységét. Adja meg az elérhetőségeit és az űrlapokon adja meg a valós adatokat. Ezt követően a KISZÁMOL gomb segítségével olvashatja az eredményeket.

Az iCC karbon lábnyom kalkulátor segítségével Ön kiszámolhatja, saját maga, ill. családja, cége, vállalkozása éves szintre kivetített a légkörbe kerülő káros anyag mennyiségét. Egyre többen felismerik a globális helyzet alapvető okát, mégpedig azt, hogy az emberiség ökológiai lábnyoma sokkal nagyobb, mint a Föld eltartóképessége. Jelenleg másfélszer annyi erőforrást használunk fel, mint amennyi a természetben újratermelődik, ami nemcsak oda vezet, hogy az erőforrások egy része hamarosan drasztikusan csökkenhet vagy akár el is fogyhat (pl. az ivóvíz), de egyben azzal is jár, hogy az ökoszisztéma állapota folyamatosan romlik.
Ön is sokat tehet azért, hogy ez a helyzet pozitívan változzon. Vállalkozását karbon semlegessé teheti, kizöldítheti web oldalát, cégét, rendezvényeit, s ezzel hangot adhat környezettudatosságának. Mi pedig megmutatjuk azt az utat, amivel hosszú távon fenntarthatóvá és karbon semlegessé válhat.
Az iCC Brand képviseletében certifikátot állítunk ki a CO2 kibocsátás csökkentésről.
Egyre többen keresik a zöld termékeket, cégeket, beszállítókat, vállalatokat. Tartozzon Ön is azokhoz, akik tesznek a környezetért, a jobb, élhetőbb életért.
Fontos az egyéni felelősségvállalás, de még inkább az összefogás erejében hiszünk, és abban, hogy a jó példák ragadósak.
Ha hajlandóak vagyunk megváltoztatni a gondolkodásunkat, megváltoztathatjuk az életünket.